Transportau ilegal pachete între Italia și România. Patru șoferi români amendați cu 2.000 de euro fiecare

Cinci șoferi, patru români și un bulgar, care făceau transport de pachete au fost sancționați sâmbătă, 12 februarie, la Torino, cu amenzi de câte 2.000 de euro fiecare pentru desfășurarea de activități ilegale de transport internațional. În același timp, alte persoane au fost surprinse când efectuau, în aceeași zonă, vânzări neautorizate de mâncare și băuturi alcoolice.

Polițiștii italieni de la Comandamentul Teritorial I al Poliției Municipale, în colaborare cu cei de la Siguranță Rutieră, au acționat sâmbătă dimineață, în urma unor semnalări ale cetățenilor care locuiesc în via Ruffini, pe porțiunea de drum dintre via Guicciardini și corso Bolzano, unde erau parcate mai multe autoutilitare intenționate să ridice și să livreze colete.

La fața locului au descoperit dubele respective, cu pachete care conțineau diverse mărfuri. La solicitarea autorităților, șoferii nu au prezentat autorizațiile necesare acestui tip de activitate.

„Agenții au constatat prezența a cinci autospeciale care desfășurau activitatea de transport internațional ilegal, întreprinsă în lipsa documentației necesare transportului de mărfuri. Alte persoane, însă, au fost surprinse în timp ce efectuau o vânzare neautorizată, pe o zonă publică, de mâncare și băutură”, se specifică într-un comunicat dat publicității de Poliția Locală, conform Torino Today.

Cei cinci șoferi, dintre care patru români și un bulgar, au fost amendați cu 2.000 de euro fiecare pentru desfăşurarea de activităţi ilegale de transport internaţional. Patru dintre ei au plătit pe loc amenda, în timp ce pentru al cincilea, care nu a efectuat plata, s-a impus măsura de sechestru administrativ pe autovehicul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pentru vânzarea ilegală pe teren public, agenții au contestat o amendă de 5.164 euro și au sechestrat alimentele (dulciuri) și băuturile alcoolice vândute ilegal.

Distribuie acest articol