Șoferii unei curse România-Italia răniți cu un foarfec de un pasager. I-au interzis să fumeze în autocar

Șoferii români de pe un autocar Atassib care efectuau o cursă România – Italia au fost agresați de un pasager, un bărbat român care se îndrepta spre Palermo, supărat că nu îl lăsau să fumeze în interiorul autocarului. Simțindu-se ofensat și înnarmat cu un foarfec, călătorul a atacat cei doi șoferi care au fost nevoiți să anunțe poliția. Bărbatul a fost arestat, scrie La Repubblica.

„Fumatul este interzis” scria mare și vizibil în autocarul care venea din România și se deplasa pe autostrada Messina – Palermo din Sicilia. Ceea ce nu l-a oprit pe bărbatul român în vârstă de 53 de ani să își aprindă o țigară în timp ce autocarul se afla în mers și în care era rămas unicul călător. Apostrofat de cei doi șoferi, atenționat verbal de către aceștia că în mijlocul de transport respectiv nu se fumează și că trebuie să aștepte circa 35 de kilometri până la următorea oprire, bărbatul a devenit extrem de violent. Mânios, i-a atacat pe cei doi șoferi cu un foarfec, procurându-le răni ușoare.

Cei doi angajați ai companiei de transport au reușit să-l blocheze pe agresor și au sunat la Poliția Rutieră din Italia și la serviciul sanitar de la 118. Agenții de poliție au confiscat foarfecele iar în urma percheziției au găsit și câteva sticle de țuică pe care românul le transporta ilegal (se poate scoate din țară doar cantitatea de 1 litru de băuturi alcoolice – n.r.).

Agresorul a fost arestat și dus la închisoarea Cavallacci din Termini Imerese.