Soția unui român din Germania bătută de soacră și cumnată fiindcă voia să-l părăsească după ce a înșelat-o

O femeie din județul Satu Mare, în vârstă de 34 de ani și al cărui soț este plecat la muncă în Germania, a aflat că acesta din urmă o înșeală și a decis să-l părăsească.

În momentul în care își făcea bagajele însă, soacra și cumnata soției înșelate au dat buzna peste ea și au bătut-o până a ajuns la spital.

Potrivit cotidianului local Presa SM, violentul episod s-a petrecut joi, 30 iunie 2022, în locuința sătmărencei de 34 de ani din comuna Pișcolt.

Era în jurul orei 22:30 când victima a sunat la Poliție pentru a solicita intervenția forțelor de ordine, după ce soacra și cumnata ei au agresat-o, precizează sursa citată.

Hotărâtă să se despartă de soțul ei, care se află în Germania, la muncă, femeia își făcuse deja bagajele pentru a părăsi locuința conjugală, dar nu a apucat fiindcă s-a trezit cu vizita celor două agresoare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După o discuție aprinsă între cele trei, mama și sora românului din Germania, în vârstă de 54, respectiv 32 de ani, au început să o lovească pe soția acestuia cu pumnii în zona capului și a corpului.

Victima a fost preluată ulterior de paramedicii de la Serviciul Județean de Ambulanță Satu Mare și a fost transportată la Spitalul Carei pentru investigații medicale suplimentare.

Între timp, polițiștii au deschis o anchetă, iar soacra și cumnata victimei sunt cercetate acum pentru „lovire sau alte violențe”, mai scrie publicația citată.

@rotalianul