Soțul româncei care a fost găsită moartă în locuința sa din Italia s-a predat poliției. Bărbatul este principalul suspect

Avnì Mecje, bărbatul albanez căutat în Italia pentru moartea româncei Alexandra Elena Mocanu, s-a predat autorităților, informează Rai News.

Bărbatul, după o încercare de evadare în Albania, de pe aeroportul din Treviso, s-a întors la Bolzano. În prezent se află la Parchet și urmează să fie interogat în cazul morții soției sale de naționalitate română.

Alexandra Elena Mocanu, 35 de ani, a fost găsită fără viață duminică, 23 octombrie, în apartamentul său din Bolzano, viale Trieste, nr. 42 D. Pe corpul său, care era acoperit cu o pătură, medicii au găsit mai multe răni provocate cu un obiect contondent.

Prin urmare, femeia a fost probabil sugrumată sau lovită în mod violent cu un obiect care i-a provocat răni fatale.

În cursul zilei de ieri, Avnì Mecje și-a sunat fratele, care locuiește la Verona, în Veneto, și i-a spus că trebuie să fugă pentru că este căutat de autorități. Ulterior, fratele bărbatului a alertat forțele de ordine care au făcut tragica descoperire a trupului neînsuflețit.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pe același subiect: Româncă găsită moartă în locuința sa din Italia. Poliția este pe urmele soțului.