Soțul româncei moarte în Italia a fost arestat. Acuzat de maltratare și cercetat pentru omor

Soțul Cristinei Diac, românca de 48 de ani care a fost găsită sâmbătă, 25 iunie, moartă în casă, la Genova, este cercetat pentru omor și a fost arestat pentru maltratare. Pe trupul neînsuflețit al femeii medicul legist a constatat mai multe vânătăi mai vechi, dar nu și semne ale unei agresiuni suferite înaintea decesului.

Adrian C. este în arest pentru maltratare. În prezent, bărbatul este cercetat și pentru omor, precizează La Repubblica. Decizia de arestare a bărbatului român a fost luată după lungul interogatoriu la care a fost supus noaptea trecută de procurorul Gabriella Marino și de anchetatorii echipei conduse de Stefano Signoretti.

Povestea cuplului de români, care locuiau pe via Orgiero, nu este una tocmai fericită, ci dimpotrivă. Între cei doi erau scandaluri dese, iar soțul fusese trimis în judecată în anul 2019, în urma unei plângeri a soției sale.

Ieri au fost găsite vânătăi și răni mai vechi pe cadavru, care au dus la arestarea bărbatului. Pe de altă parte, în prezent nu este clar cum a avut loc fapta pentru care ar fi cercetat Adrian C. Acesta se declară nevinovat, dar anchetatorii sunt de părere că în urma unui litigiu femeia a fost împinsă și a căzut lovindu-se la cap.

Autopsia, care va avea loc mâine, 27 iunie, va putea oferi mai multe informații asupra cauzei care a dus la decesul Cristinei Diac.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Momentul în care trupul neînsuflețit al Cristinei era scos din clădirea unde a avut loc tragedia. Foto: Genova 24

Alarma a fost dată chiar de soț cu un telefon în care a susținut că și-a găsit soția moartă la întoarcerea acasă.

Pe același subiect mai puteți citi: Româncă moartă în Italia, posibil să fi fost ucisă. Soțul și o colegă de apartament interogați de polițiști