Soțul unei românce din Italia strivit de un zid de 2 metri pe care nepoții i-au scris „La mulți ani”

O familie dintr-o localitate din Vaslui a fost lovită de tragedie după ce un bărbat a murit în dimineața zilei de duminică, 18 august 2019, strivit de un zid pe care încerca să-l demoleze. Bărbatul, a cărui soție este plecată la muncă de mai mulți ani în Italia, împlinise luna aceasta 73 de ani, iar pe zidul care i-a luat viața nepoții săi scriseseră atunci urarea „La mulți ani!” spre a face bunicului lor o bucurie de ziua lui.

Zidul care a luat viața bărbatului. Sursa foto: estnews.ro

„Era un om cu adevărat deosebit. Foarte săritor, respectuos. Ei sunt adventisti, merg sâmbăta la biserică și muncesc duminica. Noi nu facem diferențe. Sunt niște oameni extraordinari. Nea Fănică a muncit și și-a trimis cei patru copii la școli, i-a ajutat. Își iubea nepoții ca pe ochii din cap. Erau o familie model! Aici, ridica o casă pentru unul dintre băieți, iar bucătăria asta trebuia dărâmată pentru a elibera curtea. Ne pare foarte rău! Dumnezeu să îl ierte!”, au spus vecinii citați de estnews.ro.

Potrivit sursei citate, victima a fost prinsă sub zid în timp ce încerca să dărâme o bucătărie veche din curtea fiului său și în timpul lucrărilor ar fi lovit un perete instabil care a căzut peste el. Fiul bărbatului a fost cel care l-a găsit în stare de inconștiență și a chemat o ambulanță imediat, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

„Pacientul a suferit un stop cardio respirator, cu multiple mărci traumatice la nivelul capului, gâtului şi toracelui. S-au efectuat manevre de resuscitare timp de 60 min, fără răspuns favorabil”, a transmis Dan Ungureanu de la SAJ Vaslui.

Sursa foto: estnews.ro

Soția victimei a aflat trista veste când se afla la muncă în Italia și acum se întoarce acasă pentru a pregăti înmormântarea. Cei doi aveau patru copii împreună și erau cu toții foarte respectați în sat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI