Spania – femeie română cere surorii sale să facă un copil cu soțul său și să i-l vândă pentru 5.000 de euro

Un plan foarte bine pus la punct de două surori românce, ambele căsătorite, care avea ca scop vânzarea unui copil născut de una dintre ele către cealaltă, pentru suma de 5.000 de euro, a fost demascat de poliția spaniolă în urma unui apel anonim.

Potrivit corespondentului Digi24 în Spania, Ciprian Bălțoiu, una dintre cele două surori, mai exact cea care urma să cumpere copilul și care nu putea avea copii, s-a pus de acord cu sora sa pentru a concepe un copil cu soțul celei dintâi, urmând ca după naștere să îi plătească suma de 5.000 de euro și copilul să fie preluat de ea și soțul său.

Așadar, cei doi cumnați au conceput copilul iar în timpul celor nouă luni de sarcină, femeia gravidă s-a prezentat la controalele medicale prezentând actele surorii sale, care urma să cumpere copilul după naștere, cu scopul de a înșela autoritățile asupra identității adevărate a mamei copilului.

În urma unui apel anonim primit de polițiștii spanioli care denunța faptul că cele două surori intenționau să încheie tranzacția pentru suma specificată mai sus, anchetatorii din provincia Castilia Y Leon au reușit să descopere planul pus la punct de cele două românce și au arestat atât surorile cât și pe soții acestora.

Copilul a fost încredințat serviciilor sociale din zonă iar cele patru persoane sunt acuzate acum de trafic de ființe umane, riscând să primească până la 10 ani de închisoare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Sursa: Digi24.ro

@rotalianul