Spania: o femeie română însărcinată a murit și alți opt români au fost răniți într-un accident cu microbuzul

Microbuzul implicat în accident. Sursa foto: LanzaDigital.com

Un grav accident rutier a avut loc în Spania ieri, 8 septembrie 2017, la kilometrul 4.400 de pe șoseaua CM-4107, în dreptul localității Daimiel din provincia Ciudad Real, unde un microbuz care transporta 10 persoane s-a răsturnat și a ieșit de pe carosabil.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 13.25, ora Spaniei, și se pare că motivul pentru care microbuzul s-ar fi răsturnat a fost explozia unui cauciuc. Din primele informații reiese că în microbuz călătoreau 9 persoane de cetățenie română și un cetățean marocan, printre ei aflându-se și un minor dar și o femeie însărcinată, așa cum au declarat surse de la Protecția Civilă Spaniolă citate de presa spaniolă.

În urma răsturnării microbuzului, femeia însărcinată a decedat pe loc. Femeia avea numai 25 de ani și călătorea alături de soțul său. Celelalte nouă persoane implicate în accident au fost transportate la Spitalul Universitar General din Ciudad Real, un bărbat aflându-se în stare foarte gravă iar minorul fiind ținut sub atenția medicilor în camera de gardă, în timp ce ceilalți pasageri au avut răni mai ușoare, relatează surse din spital pentru El Diario

Cele 10 persoane aflate în microbuz, toate sub 30 de ani, se pare că se îndreptau spre localitatea Bolaños, din aceeași provincie spaniolă, unde lucrau ca sezonieri la cules ceapă.

Distribuie acest articol