Spectacol de muzică folk la Milano în memoria poetului Adrian Păunescu. Artiști de prestigiu și piese de neuitat

Duminică 19 noiembrie de la ora 17.00 la Rho Milano

În auditorium Padre Reina via Meda 20, din Milano, Claudia Șerdan vă invită la un spectacol extraordinar de muzică folk, în memoria marelui poet și om de cultură român Adrian Păunescu – „In Memoriam Adrian Păunescu”.

Veți putea asculta și retrăi momente de neuitat cu Claudia Șerdan și Fracassoni, cu invitații Ducu Bertzi, Alexandru Evandro Rossetti și Andrei Păunescu.

Veți retrăi momente din adolescenţă cântând împreună cu artiștii prezenți pe scenă piese din Cenaclul Flacăra, din repertoriul lui Florian Pitiș, al trupelor Phoenix și Sfinx, dar și piese proprii, creații puse în scenă de Claudia și oaspeții săi.

Spectacolul este organizat de Claudia Serdan, Angela Grigor și Angela Anisei Kilat sub patronatul Comitetului Migranti Rho în colaborare cu Asociația Oasi.

Sponsorii spectacolului sunt Restaurant Românesc Bucătăria de Acasă, Magazin Românesc Galarate, Moneygram, Comunication Srl și italieni de la restaurantul Daisy din Legnano, Magazinul de intrumente muzicale Prina Milano și Plasti Cart Milano.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Biletele au fost puse în vânzare începãnd cu 1 octombrie. Pentru informații și rezervări de bilete, contactați în privat una dintre cele trei organizatoare: Claudia Șerdan, Angela Grigor și Angela Anisei Kilat la numerele de telefon:

  • 366 331 57 03;
  • 392 915 21 13;
  • 380 906 67 87.
Distribuie acest articol