Străin stabilit în România: „O țară frumoasă, liniștită și sigură”

Rolf Kaiser, un cetățean german stabilit în țara noastră, descrie România cu cuvinte excepționale invitându-și conaționalii să o viziteze sau chiar să stabilească pe meleagurile ei.

„Locuiesc aici de 16 ani și nu am regretat niciodată. Veniți în România, veți fi aici în două ore cu avionul”, a scris bărbatul german pe profilul lui de Facebook.

Rolf Kaiser este originar din Frankfurt pe Main, de meserie tehnician veterinar și un mare iubitor de animale.

El s-a stabilit în Târgu-Jiu, județul Gorj, unde a deschis clinica veterinară „Vulkyvet”, de pe strada Luncilor și are un padoc privat. A convins mulți germani de-a lungul timpului să adopte animale din România.

În postarea sa de promovare a țării noastre a scris:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Pentru toți cei care vor să vadă o imagine de ansamblu despre locul în care suntem…
Veniți și vizitați-ne!

Locuiesc aici de peste 16 ani. Și nu am regretat niciodată. Nu cu mult timp în urmă, cineva care locuia în Germania a venit și el aici. Și mulți care s-au așezat peste tot.

Este o țară frumoasă și liniștită și sigură.

Și sărăcia, descrisă în Germania, cu siguranță nu este așa… Mulți nemți ar fi șocați să vadă cum se trăiesc majoritatea românilor. Pentru că 94% dețin proprietăți, nu stau în chirie.

Și au familie și prieteni care se ajută reciproc. Chiar și eu, ca străin care cunosc România de 23 de ani și trăiesc aici din 2007 sunt primit de parcă m-aș fi născut aici…

Asigurările de sănătate UE sunt valabile și aici. Veți ajunge în două ore de zbor.

Nu am cunoscut pe nimeni până acum care să nu fie complet surprins și uimit de cum este România cu adevărat.
Cele mai bune urări și să aveți o vacanță plăcută!”