„Străinătatea m-a despărțit de nevastă.” Român anunțat de soție printr-un mesaj că relația lor s-a terminat

Laurențiu, un tânăr român, tată a doi copii, traversează una dintre cele mai grele perioade din viața sa. El mărturisește că soția sa a devenit o altă persoană după ce a plecat să muncească în străinătate.

„Soția mea s-a schimbat radical de când a plecat la muncă în străinătate, împreună cu verișoara ei”, a declarat Laurențiu la emisiunea Acces Direct.

După o perioadă, femeia l-a anunțat cu un mesaj pe telefon că vrea să se despartă de el

Decizia bruscă a soției de a se despărți de el, a venit ca un șoc: „Mi-a spus printr-un mesaj că se desparte de mine. Se pare că a uitat că este mamă a doi copii”, a adăugat cu tristețe bărbatul.

În mod surprinzător, Laurențiu este dispus să o ierte și să depășească aceste momente grele pentru binele familiei sale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În această perioadă tumultuoasă, Laurențiu a fost forțat să devină pilonul central în viața celor doi copii ai săi.

Despre soția sa, spune că „nu s-a mai interesat de micuți” și bănuiește că femeia ar avea acum un nou iubit.

„La doar două săptămâni, mi-a dat mesaj că nu vrea să mai continue relația cu mine și am întrebat-o cum facem cu copiii și mi-a spus că o să vedem.”

Însă, totul s-a complicat când mama soției sale s-a implicat, acuzându-l pe Laurențiu de violență. Soacra spune că fiica ei din cauza violenței bărbatului n-ar mai dori să se întoarcă în țară.

„Mama ei a avut pică pe mine de la început. Ea m-a acuzat că am bătut-o pe fiica sa, ceea ce neg cu vehemență”, a spus bărbatul.

Acuzațiile grave de violență, alături de absența soției din viața lui, au lăsat răni adânci în inima lui Laurențiu, care își dorește doar ca familia sa să fie din nou unită.

„Cu toate că m-a părăsit fără nicio explicație, vreau să ne împăcăm”, a afirmat bărbatul cu speranță.

El este hotărât să meargă mai departe, să aibă grijă de copiii săi și să speră într-o posibilă reconciliere cu soția sa.

Migrarea forței de muncă în străinătate este adesea alimentată de nevoia acută de resurse financiare

Cu toate acestea, costul emoțional și social al acestei decizii poate fi subestimat. Când un părinte sau soț pleacă pentru a munci în altă țară, dinamica familială se schimbă, creând un dezechilibru.

Separarea familială datorată muncii în străinătate necesită un nivel ridicat de angajament, comunicare și înțelegere din partea ambilor parteneri.