Stresul vieții de oraș: la Milano o femeie română sparge 15 geamuri în stația de metrou sătulă de așteptat trenul

Ieri, joi 7 septembrie, o femeie română în vârstă de 44 de ani, s-a prezentat la stația de metrou de la Villa Fiorita, Milano, la ora 5.00 dimineața, adică exact cu o oră înainte de trecerea primului tren. La scurt timp de la sosire, femeia a deteriorat 15 ferestre din incinta stației. Carabinierilor care au intervenit la fața locului, le-a declarat: „Obosisem de-atâta așteptat”.

O dimineață de nebunie la Milano, la stația de metrou Villa Fiorita. Românca a sosit la gară la ora cinci dimineața, cu aproximativ o oră înainte de prima trecere a trenului, conform calendarului oficial al ATM (compania de transport din Milano). La un moment dat, obosită de a aștepta un tren care în orice caz nu ar fi putut trece la acea oră deoarece serviciul nu era încă disponibil, femeia a spart mai multe ferestre din stație: cel puțin 15 în cele din urmă deteriorate cu pedala unei biciclete, precizează milano.fanpage.it.

Personalul ATM a văzut scena și a sunat imediat carabinierii companiei Cassano d’Adda care au găsit-o pe femeia română în vârstă de 44 de ani, liniștită, așezată pe o bancă. Întrebată despre ceea ce tocmai făcuse, femeia a justificat că obosise de cât fusese nevoită să aștepte.

O justificare nu tocmai plauzibilă, luând în considerare atât orarul de lucru al metroului, cât și faptul că, așa cum au declarat martorii dar a fost confirmat și de carabinieri, daunele au avut loc în jurul orei 5 dimineața, imediat după ce femeia ajunsese în stație.

Conaționala noastră a fost arestată și pusă sub acuzația de provocare de daune în spațiul public.

DISTRIBUIE
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol