Stresul vieții de oraș: la Milano o femeie română sparge 15 geamuri în stația de metrou sătulă de așteptat trenul

Ieri, joi 7 septembrie, o femeie română în vârstă de 44 de ani, s-a prezentat la stația de metrou de la Villa Fiorita, Milano, la ora 5.00 dimineața, adică exact cu o oră înainte de trecerea primului tren. La scurt timp de la sosire, femeia a deteriorat 15 ferestre din incinta stației. Carabinierilor care au intervenit la fața locului, le-a declarat: „Obosisem de-atâta așteptat”.

O dimineață de nebunie la Milano, la stația de metrou Villa Fiorita. Românca a sosit la gară la ora cinci dimineața, cu aproximativ o oră înainte de prima trecere a trenului, conform calendarului oficial al ATM (compania de transport din Milano). La un moment dat, obosită de a aștepta un tren care în orice caz nu ar fi putut trece la acea oră deoarece serviciul nu era încă disponibil, femeia a spart mai multe ferestre din stație: cel puțin 15 în cele din urmă deteriorate cu pedala unei biciclete, precizează milano.fanpage.it.

Personalul ATM a văzut scena și a sunat imediat carabinierii companiei Cassano d’Adda care au găsit-o pe femeia română în vârstă de 44 de ani, liniștită, așezată pe o bancă. Întrebată despre ceea ce tocmai făcuse, femeia a justificat că obosise de cât fusese nevoită să aștepte.

O justificare nu tocmai plauzibilă, luând în considerare atât orarul de lucru al metroului, cât și faptul că, așa cum au declarat martorii dar a fost confirmat și de carabinieri, daunele au avut loc în jurul orei 5 dimineața, imediat după ce femeia ajunsese în stație.

Conaționala noastră a fost arestată și pusă sub acuzația de provocare de daune în spațiul public.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol