Suferința cumplită a unui român, mort în Italia. „Trupul său a cedat după ani grei de luptă cu boala”

Cristian Danaricu, un bărbat român în vârstă de 38 de ani, a pierdut lupta cu leucemia, o boală care l-a măcinat ani de zile. El a decedat pe un pat de spital din Verona, regiunea Veneto.

Cu resurse financiare modeste, familia îndurerată se confruntă acum cu provocarea de a-i aduce trupul acasă pentru a fi înmormântat conform tradiției creștine ortodoxe.

Într-un apel emoționant postat pe Facebook, sora românului decedat, Maria-Emilia Danaricu, a povestit despre lupta fratelui ei cu această boală nemiloasă:

„Fratele meu, Danaricu Cristian a decedat sâmbătă 16.09.2023 la vârsta de 38 de ani după o luptă grea cu leucemia. Au fost ani grei de luptă cu boala, tratamente, spitale, doar că sâmbătă trupul sau a cedat în fața suferinței!”

Cristian a lăsat în urmă o familie devastată de durere: patru frați și o mamă îndurerată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Sora lui a adăugat, în apelul său, detalii legate de demersurile făcute pentru repatriere:

„Veniturile noastre sunt modeste și încercăm din răsputeri să îl aducem acasă la el! Am vorbit cu dl Remus Sapun și datorită bunătății sale am primit o reducere substanțială și garanția că îmi va aduce fratele acasă!”

Sperând în generozitatea și compasiunea oamenilor, Maria-Emilia a împărtășit și datele unui cont bancar pentru cei care doresc să ajute:

Cont bancar: RO85BREL0005521706840100, Maria-Emilia Danaricu.

Apelul familiei Danaricu este unul din numeroasele cazuri în care familiile din România se confruntă cu dificultăți financiare în încercarea de a repatria trupurile celor dragi plecați la muncă în străinătate.

Sperăm ca bunăvoința și solidaritatea comunității să aline măcar o parte din durerea acestei familii.

Distribuie acest articol