Suferința unei românce plecată la muncă în Italia: Soțul a murit, fiii săi au ajuns la închisoare

1200-202309192113
Imagine ilustrativă. Sursă: botosaneanul.ro.

Viață dramatică pentru o româncă nevoită să plece la muncă în Italia. După ce fii ei au ajuns la închisoare, femeia trece astăzi printr-o altă nenorocire, soțul ei fiind găsit mort în locuința sa.

Cadavrul bărbatului a fost descoperit în jurul orei 12:20 de astăzi, 18 septembrie 2023, în orașul Siret din județul Suceava, unde trăia.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, victima a fost identificată ca Mihai H., în vârstă de 61 de ani și care locuia singur în orașul menționat mai sus.

Potrivit publicației locale Știrea Sucevei, familia lui Mihai a fost lovită numai de necazuri în ultimii ani.

În timp ce soția bărbatului decedat este plecată la muncă în Italia, toți cei trei fii ai celor doi soți au ajuns la închisoare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Descoperirea macabră a fost făcută de vecinul victimei, Cristea G., tot din Siret. El a venit la domiciliul lui Mihai pentru a-i cere ajutorul în diverse treburi gospodărești și l-a găsit pe acesta decedat.

Cristea a alertat imediat Poliția și un echipaj medical, care a confirmat decesul bărbatului odată sosit la fața locului.

Pentru a determina cauza exactă a morții, s-a decis efectuarea unei necropsii. Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ancheta este în curs, pentru a lămuri toate circumstanțele acestui tragic eveniment.