Sunteți în Italia și aveți nevoie de o carte în limba română? S-a deschis LibroM, prima librărie românească online din Italia

Pe 12 decembrie s-a deschis LibroM, prima librărie românească digitală din Italia.
Pe platforma www.librom.it românii din Italia se vor bucura de un catalog amplu de cărți în limba română: opere clasice, cărți pentru copii, dar și publicații noi sunt deja gata de achiziționare.Cărțile se comandă direct pe site-ul www.librom.it și se primesc în câteva zile acasă.

LibroM sunt doi tineri români stabiliți în Italia care au înțeles importanța culturii în societatea de astăzi. Scopul acestui start-up este de a apropia cât mai mult românii de propria cultură şi literatură și de a-i ajuta și apropia pe copiii născuţi și crescuţi în Italia să înveţe limba natală într-un mod mai simplu și distractiv.

LibroM dorește să fie o punte între Italia și România: emblema este site-ul în sine, curând disponibil și în limba italiană pentru a deschide orizonturile și a face cunoscută cultura românească gazdelor noastre. LibroM.it este locul virtual în care oricine se poate simți acasă și poate trăi o experiență interesantă.

Fiecare pachet este confecționat cu dragostea unui librar și personalizat în funcție de client.
Se pot cere sfaturi în alegerea cărților direct librarilor prin email la contact@librom.it sau pe pagina Facebook. LibroM nu este doar despre cărți: pe blog veți găsi informații despre cele mai interesante evenimente culturale din toata Italia și din Romania, veți găsi recenzii și multe surprize interactive.

Info:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol