Supărați că autocarul cu care se întorceau în țară s-a defectat, trei români din Italia l-au bătut pe șofer

Evenimentul s-a petrecut în după-amiaza zilei de miercuri, 9 decembrie 2020, în autogara din Arad, unde un autocar care transporta pasageri din Italia a suferit o defecțiune. Supărați că au fost nevoiți să aștepte ore în șir pentru ca problema să fie rezolvată, trei dintre pasageri l-au luat la bătaie pe șofer.

Un apel către 112 efectuat în jurul orei 14:00 de miercuri reclama o agresiune la sediul unei autogări din municipiu, scrie Special Arad, iar un echipaj al Jandarmeriei a fost trimis la fața locului în scurt timp. Ajunși acolo, jandarmii au identificat persoana care a sunat la numărul unic de urgență, fiind vorba de șoferul unui autocar care făcea curse Italia – România.

Bărbatul le-a explicat jandarmilor că, odată ajuns în Arad, a constatat că autocarul prezintă o defecțiune care trebuia reparată obligatoriu pentru a putea continua călătoria, așadar a parcat în autogara respectivă și a făcut demersurile pentru a rezolva problema. Șoferul a informat pasagerii despre această defecțiune și i-a asigurat că va fi reparată în cel mai scurt timp.

Cu toate acestea, au trecut câteva ore bune, iar pasagerii și-au pierdut răbdarea, în ciuda faptului că șoferul încerca să le explice complexitatea situației. Câțiva dintre ei, trei bărbați cu vârste între 23 și 45 de ani, unul originar din Brașov și doi din Vrancea, nu au mai stat mult la discuții și au început să-l lovească pe șofer. Victima a suferit astfel mai multe leziuni în zona capului, unde a fost lovită cu picioarele de cei trei indivizi și a avut nevoie de intervenția personalului medical de pe ambulanță pentru a-i îngriji rănile.

Șoferul autocarului a avut nevoie de îngrijiri medicale. Foto: Special Arad

Jandarmii i-au identificat pe cei trei agresori și le-au întocmit actele de rigoare pentru începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Aceștia au fost amendați, de asemenea, cu suma de 200 de lei fiecare, iar cercetările sunt continuate acum de polițiștii arădeni.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI