Surpriza avută de polițiștii din Italia când au verificat o mașină în trafic. Șapte șoareci au ieșit din torpedou

O întâmplare incredibilă a avut loc joi, 14 decembrie 2023, pe strada statală 53, între localitățile italiene Vedelago și Istrana, în apropierea aeroportului din Treviso, provincia cu același nume din Veneto.

Un fermier în vârstă din Istrana a fost oprit pentru un control de rutină de către agenției poliției locale, care au fost chemați inițial la locul unui accident rutier produs în zonă, în acea dimineață.

După efectuarea constatărilor asupra accidentului rutier, agenții verificau viabilitatea drumului și, cu puțin timp înainte de ora 09:00, au oprit o mașină destul de deteriorată, condusă de pensionarul din Istrana.

După ce au deschis portiera mașinii, agenții au observat că habitaclul era plin de gunoaie și mirosea incredibil de urât.

Polițiștii au efectuat apoi alte verificări pe scaunele din spate și, în cele din urmă, au decis să deschidă și torpedoul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Odată deschis însă, au avut parte de o surpriză enormă și deloc plăcută: șapte șoricei stăteau acolo de nu se știe cât timp și au ieșit imediat la iveală.

Agenții au făcut un pas înapoi și au cerut explicații șoferului, dar acesta nu a făcut altceva decât să se bălbâie puțin.

Având în vedere starea vehiculului, care, printre altele (și poate că era problema cea mai mică) nu avea nici asigurare, au decis să-l pună sub sechestru.

@rotalianul