Surori ucise după ce s-au îndrăgostit de falși generali americani. Alături de ele a murit și fratele lor

Trei persoane, două surori și fratele lor, toți cu vârste de peste 70 de ani, au fost găsite decedate în Spania, fiind victimele unei escrocherii sentimentale online și ale agresiunii brutale a unui creditor, relatează El Espanol.

Cele două surori s-au îndatorat după ce s-au îndrăgostit de niște falși generali americani cărora le trimiteau bani

Două surori în vârstă de 74, respectiv 71 de ani, împreună cu fratele lor, care suferea de probleme mentale, au fost găsite moarte în localitatea Morata de Tajiuna, în apropiere de Madrid.

În urma anchetei, autoritățile spaniole suspectează că cei trei, Angeles, Amelia și Pepe Gutierrez Ayuso, au fost uciși de unul dintre creditorii lor, cu care se îndatoraseră în urma unei fraude sentimentale online.

photo_2024-01-20_10-45-25
Angeles, Amelia și Pepe Gutierrez Ayuso. Sursa foto: El Pais

Angeles și Amelia erau datornice unui om care pretindea 60.000 de euro. Ele au fost deja atacate cu sălbăticie vara trecută și au fost bătute cu ciocanul din cauza unei datorii uriașe.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pentru acea violență un bărbat a rămas în celulă timp de șase luni și a fost eliberat din închisoare la începutul lunii ianuarie.

Acum, el este principalul suspect în ancheta triplului asasinat

Sursele indică faptul că surorile, în încercarea de a-și plăti datoriile, și-au vândut casa și trimiteau automat pensiile lor, singura sursă de venit, către doi bărbați pe care îi credeau soldați americani și cu care întrețineau o relație la distanță.

Escrocii le-au cerut bani pentru diverse pretexte, inclusiv pentru deschiderea unei afaceri și, recent, pentru a debloca o presupusă moștenire de aproximativ 7 milioane de euro.

- Continuarea după publicitate -

Angeles și Amelia au cunoscut acești „soldați” pe Facebook și, deși rudele le-au avertizat, ele au continuat să le trimită bani. În cele din urmă, lipsite de economii, surorile au fost forțate să ia împrumuturi de la persoane cu reputație îndoielnică.

După agresiunea din vara trecută, surorile au trăit în frică, chiar achiziționând o armă cu salve (cu gloanțe oarbe), pe care poliția spaniolă a găsit-o în casă după ce au făcut o percheziție în apartament.

Alertați de vecini, care nu-i mai văzuseră de o lună și erau îngrijorați că nu răspundeau la apeluri și mesaje, polițiștii au intrat în casă și au descoperit cele trei cadavre semi-carbonizate în locuința lor.

Ancheta continuă, iar comunitatea rămâne în stare de șoc în fața acestei tragedii care scoate la iveală pericolele ascunse ale relațiilor online și vulnerabilitatea persoanelor în vârstă în fața escrocilor.

@rotalianul