Surpriza pe care a avut-o un italian la ieșirea din casă, un mistreț dormea pe preșul din fața ușii sale

Un locuitor al cartierului Quezzi din Genova a avut parte în dimineața de miercuri, 23 noiembrie, de o surpriză total neașteptată. Plecând la muncă în jurul orei 06:30, a găsit un porc mistreț dormind liniștit pe preșul din fața ușii apartamentului său.

S-a întâmplat într-un bloc de pe via Poligono, în zona unui cartier deluros.

Este greu de înțeles cum a putut mistrețul să intre în bloc, dar după toate probabilitățile s-a refugiat în interior pentru că nu se simțea prea bine. Bărbatul care a dat peste el a explicat că mistrețul nu părea să fie într-o stare foarte bună, reacționând foarte puțin la capturare.

Înainte de a suna la Poliția locală, care a activat apoi procedura de capturare a animalului împreună cu polițiștii regionali care gestionează fauna sălbatică din mediul urban, bărbatul a imortalizat scena cu fotografii publicate apoi de Genova Quotidiana.

Sursa foto: Genova Quotidiana

Animalul a fost sedat și luat de poliția regională.

După cum subliniază ziarele locale, cartierul deluros Quezzi, la fel ca toate dealurile din Genova, este o zonă în care se pot vedea deseori mistreți în număr mare, nu doar la apusul soarelui, ci și în miezul zilei.

Din fericire s-a întâmplat să provoace și accidente rutiere, pe lângă faptul că răstoarnă coșurile cu gunoi și provoacă teamă printre locuitori. S-a întâmplat deja ca unele exemplare să se strecoare în grădini și curți, dar niciodată să ajungă în interiorul unei clădiri locuite.

Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol