Tânăr adoptat din România, mort în Italia într-un accident cauzat de un român de etnie romă care traversa autostrada pe jos

Accident tragic în seara zilei de duminică, 23 octombrie, la Napoli, pe autostrada A1, direcția spre Roma, unde un bărbat român de etnie romă în vârstă de 50 de ani a provocat un accident în care și-a pierdut viața un tânăr de 23 de ani, iar iubita lui este în stare gravă la spital.

S-a întâmplat în jurul orei 19:15. Bărbatul român de etnie romă era sub influența băuturilor alcoolice și traversa practic autostrada pe jos, când a fost lovit mortal de motocicleta cu care se deplasau Mirel Zanfardino, în vârstă de 23 de ani și iubita lui, Antonella, de 22 de ani.

Tânărul de pe motocicletă l-a observat târziu și nu a mai avut timp să evite impactul cu bărbatul care traversa autostrada. În accident și-au pierdut viața atât pietonul, cât și motociclistul. Fata a fost transportată de urgență la spitalul „Ospedale del Mare” din Napoli, unde este internată în stare foarte gravă, cu răni în zona capului. Medicii fac tot posibilul pentru a-i salva viața.

Mirel Zanfardino locuia în Afragola, lângă Napoli și era născut în România, informează Teleclub Italia. El a fost adoptat când era mic de un cuplu de italieni. În momentul accidentului, părinții lui adoptivi erau plecați într-un pelerinaj la Medjugorje.