Un tânăr de origine română adoptat de mic în Italia își caută familia biologică. „Este visul meu să o găsesc!”

Un tânăr de origine română, în vârstă de 27 de ani, dar care a fost adoptat de mic din țara noastră, își caută familia biologică și a apelat la ajutorul paginii Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României” pentru a găsi-o. Băiatul spune că este conștient de faptul că nu are șanse foarte mari să-și găsească familia, dar speră că oamenii buni care vor citi apelul său îi vor distribui mesajul mai departe și vor mări astfel șansele.

„SALUTĂRI din Italia. Am fost adoptat din România la vârsta de patru ani și jumătate. Numele meu a fost MIRCEA INIȘOR. Nu știu dacă unul din aceste nume este numele meu de familie”, spune tânărul.

Din informațiile pe care le-a relatat băiatul de 27 de ani, reiese că s-a născut la București, pe data de 8 august 1993, dar acestea sunt singurele informații pe care le are despre originile sale.

„Nu cunosc numele părinților mei biologici și nici alte informații despre ei. Visul meu este să-mi găsesc familia, știu că șansele sunt foarte mici dar nu voi înceta niciodată a încerca. Poate cineva mă recunoaște după data de naștere sau după fotografia la vârsta de patru ani și jumătate făcută în România. Vă rog din suflet să-mi DISTRIBUIȚI anunțul”, a mai adăugat tânărul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol