Tânăr de origine română, candidat la titlul de Mister Italia. „Mama e cea care m-a încurajat mereu”

Un tânăr de origine română, rezident în Cles, localitate din regiunea Trentino-Alto Adige, este printre cei 95 de pre-finaliști ai concursului Mister Italia, competiție care a fost trambulina multor participanți către lumea showbiz-ului.

Vasile Ionel Timiș, în vârstă de 24 de ani, cu o pasiune arzătoare pentru sala de sport și bodybuilding, își propune astfel să se facă remarcat.

Despre acest moment special din viața lui, Vasile mărturisește:

„A fost întotdeauna o dorință mare de-a mea să particip la un reality show, dar nu am făcut niciodată pasul. La un moment dat m-am întrebat cum aș putea să ajung acolo și mi-am dat seama că trebuie să încep de la bază. Așa că, atunci când am avut ocazia să mă înscriu la Mister Italia, am decis să fac asta”, a mărturisit Vasile într-un interviu pentru Corriere della Sera.

64e5dda33c045.r_d.704-260-4291
Vasile Ionel Timiș. Sursa foto: Corriere della Sera

În ciuda susținerii familiei, mai ales a mamei sale care îi spunea adesea „ești un băiat frumos, te descurci și cu social media, așa că trebuie să găsești un mod de a te face remarcat”, Vasile a primit și reacții mai puțin entuziaste din partea prietenilor și, din nefericire, și critici legate de originile sale românești. Cu toate acestea, nu s-a lăsat descurajat:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Din nefericire au fost niște critici, de genul dar el nu e din Trentino, din cauza originilor mele românești, dar știam că vor fi și nu le-am luat în considerare”, a declarat tânărul.

În ceea ce privește aspirațiile sale, Vasile speră să ajungă în primii 40 și să se poată lupta pentru diversele titluri care sunt în joc, nu doar pentru cel mai prestigios – Mister Italia.

În privința rutinei sale, a spus că se antrenează intens de patru ori pe săptămână, mâncând sănătos și beneficiind de sfaturile unui antrenor personal.

„Este fundamentală imaginea pe care o transmiți. Mă îngrijesc întotdeauna, folosind creme și mergând la coafor regulat. M-am ocupat mereu de corpul meu și de imaginea mea”, afirmă el.

Cât despre viața personală și profesională, Vasile lucrează ca muncitor la Ebara, o companie de instalații industriale, și este foarte mulțumit de jobul său.

Cu toate acestea, nu exclude posibilitatea unei schimbări în viitor. A studiat inițial la un institut de agronomie, înainte de a opta pentru o școală profesională de mecanică în Cles.

Deși s-a născut în România, Vasile locuiește în Italia de la vârsta de patru ani, având o conexiune puternică cu Cles, oraș în care s-a stabilit în urmă cu zece ani: „Mă simt foarte bine aici; zona este cu adevărat frumoasă”.

Vasile Ionel Timiș, cu rădăcinile sale românești și aspirațiile sale în Italia, reprezintă un exemplu al modului în care diversitatea și ambiția se pot îmbina, creând povești care pot duce la succes.

Distribuie acest articol