Tânăr de origine română din Italia, adoptat după naștere, își caută mama biologică. „Vreau să-i mulțumesc pentru alegerea făcută”

Paulică Bogdan, născut la data de 13 mai 1986 în București, a lansat un apel emoționant pe pagina Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României pentru a-și găsi familia biologică în România.

447276658_890054789829664_8284460353665431952_n
Bogdan, în copilărie și ca adult. Sursă foto: The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Bărbatul, care a fost adoptat imediat după naștere de o familie minunată și acum trăiește în Italia, își exprimă recunoștința față de părinții adoptivi, care i-au oferit totul, dar dorește să afle mai multe despre mama sa biologică.

Pe nume Paulică Nela, femeia care l-a adus pe lume nu era căsătorită la momentul nașterii sale, iar bunicul din partea mamei era cadru militar.

Bogdan a fost adoptat de o familie iubitoare, dar întotdeauna s-a gândit la mama care i-a dat viață și care i-a oferit șansa de a deveni persoana care este astăzi.

„Nu judec decizia ei, dar vreau să știu dacă mai am frați și surori și să îi mulțumesc pentru alegerea făcută,” a transmis Bogdan.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din relatările părinților săi adoptivi, el știe că mama sa biologică ar avea ochii albaștri, asemenea lui.

Acum, locuind în Italia, el își dorește să-și împlinească visul de a-și cunoaște originile și de a-și întâlni familia biologică.

„Vă rog să distribuiți anunțul meu în speranța că îmi voi vedea visul împlinit și orice informație aveți, vă rog să lăsați un mesaj privat acestei pagini. Vă mulțumesc tuturor anticipat,” a declarat el, făcând un apel la solidaritatea comunității.

Dacă aveți informații despre Paulică Nela sau despre posibili frați și surori ai lui Bogdan, sunteți rugați să contactați pagina Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai Românie.