Tânăr întors de la muncă din străinătate pentru a se căsători, ucis de hoți sub privirea iubitei sale. „Știau că am bani”

Un tânăr de 29 de ani din județul Vaslui, întors în urmă cu câteva zile de la muncă din străinătate, a fost ucis sub privirea neputincioasă a iubitei sale, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 17 septembrie 2022, de doi hoți care au pătruns în locuința cuplului.

Nicușor Stoianov și iubita sa, Andreea, aveau un apartament închiriat în Huși și voiau facă cununia civilă peste o săptămână, motiv pentru care bărbatul se întorsese în țară, acesta fiind plecat la muncă în Germania.

De asemenea, Andreea urmează să împlinească 24 de ani peste câteva zile și era bucuroasă că poate sărbători acest eveniment alături de viitorul ei soț și copilul lor de numai 4 anișori.

Nicușor și Andreea. Foto: Facebook

Tânăra va fi nevoită să se gândească acum cum va crește copilul fără tată, deoarece doi infractori au pătruns în apartamentul lor în cursul nopții trecute și l-au omorât pe Nicușor.

Crima s-a petrecut pe strada Ștefan cel Mare din Huși, unde Nicușor și iubita sa aveau un apartament închiriat. Andreea s-a trezit în toiul nopții, auzind niște zgomote, și a înțeles imediat că în apartamentul lor au pătruns hoții.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Trezit de femeie, Nicușor a încercat să-și protejeze iubita și copilul înfruntând hoții, care erau în număr de doi. Bărbatul de 29 de ani le-a cerut acestora să plece, dar unul dintre ei a pus mâna pe un cuțit de bucătărie și l-a înjunghiat pe tânărul tată.

Infractorii au fugit apoi și victima i-a urmărit puțin, dar s-a întors apoi în locuința sa și a căzut la podea, pierzându-și cunoștința.

Andreea a sunat disperată la 112 și a cerut ajutor, iar Nicușor a fost transport la spital, dar a murit apoi pe masa de operație, medicii nemaiputând face nimic pentru a-i salva viața.

Polițiștii vasluieni au deschis o anchetă și au reușit să-i identifice în scurt timp pe hoți, fiind vorba de doi frați, în vârstă de 30 și 31 de ani, care trăiesc pe străzi. Potrivit localnicilor, aceștia aveau obiceiul de a consuma alcool și de a se certa sau lovi între ei.

- Continuarea după publicitate -
Unul dintre suspecți, care obișnuia să se îmbrace în haine de polițist și să înșele lumea. Foto: Antena 3

În jurul orei 00:30 din noaptea trecută, aceștia au pătruns în apartamentul lui Nicușor și al Andreei prin fereastra de la baie, cu scopul de a o jefui pe tânăra de 24 de ani, crezând că aceasta este singură acasă.

„Au intrat în casă peste noi prin geamul de la baie. Nici măcar nu ne cunoşteam. Toată lumea îi cunoaşte pe ei, sunt nişte boschetari şi nişte cerşetori. Ştiau că am bani, că el a lucrat în străinătate şi de aia au şi intrat în casă”, a precizat Andreea, citată de Antena 3.

Cei doi frați au fost arestați preventiv și sunt anchetați pentru tâlhărie urmată de moartea victimei, dar încadrarea infracțiunii s-ar putea schimba la finalizarea anchetei.

@rotalianul