Tânăr întors din Italia pentru sărbători, ucis de un șofer de 18 ani, beat și fără permis

În noaptea de Crăciun, un adolescent de 18 ani, beat şi fără permis, a ucis un tânăr care se întorcea de la discotecă. Tânărul de 18 ani s-a urcat la volan beat şi fără permis iar pe un drum drept, într-un sat din Sălaj, a spulberat un grup de pietoni. Erau patru prieteni care se întoceau din club, în noaptea de Crăciun, unul dintre ei, Alexandru Ispas, a fost ucis pe loc. Alţi doi tineri au fost grav răniţi.

Alex Ispas avea doar 23 de ani. Venise pentru câteva zile în ţară pentru a oferi cadouri familiei. Tânărul îşi făcuse un rost în Italia, unde muncea împreună cu tatăl lui.

Alexandru Ispas

În noaptea de Crăciun, cei patru prieteni se întorceau de la discotecă. Mai aveau doar 10 metri până la masină, când au fost spulberaţi. Alex a murit pe loc, alți doi prieteni au fost răniţi.

Autorul accidentului nu avea permis, iar testarea cu alcooltestul a evidenţiat o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Adolescentul a fost reţinut pentru 24 de ore. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Alex Ispas, ucis în timp ce se întorcea de la discotecă este plâns de către cei care l-au cunoscut. Pe pagina de Facebook a lui Alex Ispas, prietenii săi au scris o mulţime de mesaje de condoleanţe şi rămas bun. „Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag! Ai fost un om minunat şi nu o să uit niciodată momentele în care eram supărată şi mă făceai să râd, mi-ai fost alături mereu… O să îmi lipseşti foarte mult”, scrie adevarul.ro.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI