Tânăr italian la proces după ce a bătut și jefuit un român pentru a-l stoarce de bani

A.S., sunt inițialele tânărului italian de 28 de ani din localitatea Sarno, provincia Salerno, care în data de 15 iulie 2018 a jefuit un român după ce l-a bătut cu cruzime.

Italianul este adus în fața judecătorului cu acuzația de extorcare și jaf după ce s-a aruncat asupra bărbatului român, lovindu-l de mai multe ori cu pumnii în față, pentru a-l convinge să-i dea bani, relatează ziarul italian Il Mattino.

- Continuarea articolului după publicitate -

Bărbatul român nu s-a lăsat jefuit și a încercat să se apere, dar tânărul italian se pare că a reușit să-l submineze cu o violență feroce, încât românul a fost constrâns să meargă la spital în urma unei contuzii faciale, dar și a rupturii protezei dentare din partea superioară a gurii.

După ce l-a agresat pe conaționalul nostru, italianul de 28 de ani, au constatat anchetatorii, i-a furat și un pachet de țigări din buzunar, motiv pentru care i s-a adus și acuzația de jaf. Tânărul italian a fost pus sub arest la domiciliu, în așteptarea unei decizii din partea judecătorului pentru anchete preliminare.

Susține publicația noastră!
CrystalDENT Milano CrystalDENT Milano

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate