Tânăr italian la proces după ce a bătut și jefuit un român pentru a-l stoarce de bani

A.S., sunt inițialele tânărului italian de 28 de ani din localitatea Sarno, provincia Salerno, care în data de 15 iulie 2018 a jefuit un român după ce l-a bătut cu cruzime.

Italianul este adus în fața judecătorului cu acuzația de extorcare și jaf după ce s-a aruncat asupra bărbatului român, lovindu-l de mai multe ori cu pumnii în față, pentru a-l convinge să-i dea bani, relatează ziarul italian Il Mattino.

Bărbatul român nu s-a lăsat jefuit și a încercat să se apere, dar tânărul italian se pare că a reușit să-l submineze cu o violență feroce, încât românul a fost constrâns să meargă la spital în urma unei contuzii faciale, dar și a rupturii protezei dentare din partea superioară a gurii.

După ce l-a agresat pe conaționalul nostru, italianul de 28 de ani, au constatat anchetatorii, i-a furat și un pachet de țigări din buzunar, motiv pentru care i s-a adus și acuzația de jaf. Tânărul italian a fost pus sub arest la domiciliu, în așteptarea unei decizii din partea judecătorului pentru anchete preliminare.