Tânăr moldovean mort în Italia la numai 24 de ani în urma unui dramatic accident. „Voia să-și întemeieze o familie”

„Corneliu era un băiat bun, o persoană corectă și un foarte bun muncitor.”

Așa și-l amintește Paolo Tomasi, proprietarul unei firme de grădinărit din Costermano sul Garda, provincia Verona din Veneto, pe tânărul moldovean care, în noaptea de duminică spre luni, 30 mai 2022, și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier petrecut pe via Stazione din Caprino, în aceeași provincie.

Corneliu Bolgarin, în vârstă de numai 24 de ani, trăia cu logodnica lui în localitatea Caprino de ceva vreme, în timp ce mama și sora lui locuiau în localitatea Garda, informează ziarul L’Arena.

Corneliu Bolgarin, mort în Italia la numai 24 de ani. Foto: Facebook

Tânărul moldovean își dorea să întemeieze o familie alături de logodnica sa, a mai precizat Tomasi, însă viața sa a fost curmată după ce s-a răsturnat cu mașina de mai multe ori pe câmpul de lângă via Stazione.

Corneliu se îndrepta spre casă în acea noapte, la bordul mașinii sale Peugeot 308, după ce a petrecut câteva ore cu prietenii săi.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Nimeni nu a fost martor la cele întâmplate însă și doar îngrijorarea rudelor și a prietenilor, care au aflat că nu a ajuns acasă, a dus la descoperirea accidentului la câteva ore după ce s-a petrecut.

Mai exact, prietenii bărbatului de 24 de ani au pornit pe urmele acestuia, parcurgând strada pe care a parcurs-o și el pentru a ajunge acasă, iar odată ajunși la via Stazione au descoperit dramaticul eveniment.

Din primele informații reiese că trupul lui Corneliu a fost practic strivit de fiarele mașinii care s-a răsturnat pe câmp de mai multe ori după ce a pierdut controlul volanului.

„Eu am aflat despre ceea ce a pățit Corneliu azi-dimineață la 07:00. Suntem distruși cu toții. Strada aia nu poate fi lăsată așa. E puțin spus periculoasă: prea multe persoane au murit. E nevoie de un sens giratoriu imediat”, a mai adăugat Tomasi.

Rudele tânărului moldovean de 24 de ani se pregătesc acum pentru înmormântarea, aceasta fiind fixată pentru data de miercuri, 1 iunie 2022, la ora 15:30, la biserica din Garda.

Distribuie acest articol