Tânăr muncitor român din Italia transportat la spital cu elicopterul în urma unui grav accident de muncă

Un tânăr de naționalitate română, în vârstă de 23 de ani, a suferit un grav accident de muncă vineri, 21 mai 2021, într-o clădire din cartierul Tirassegno, în localitatea italiană Fermo din Marche.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 10:15 din această dimineață, informează publicația locală Il Resto del Carlino, când, din cauze în fază de investigare încă, tânărul român a căzut în gol de pe acoperișul clădirii în care se află o pistă pentru bowling.

Înălțimea de la care conaționalul nostru a căzut este de circa șapte metri, mai precizează sursa citată. Din fericire, corpul său a căzut pe niște material pentru izolare care a diminuat puțin impactul cu solul.

Colegii săi au solicitat imediat o ambulanță la fața locului, iar personalul medical intervenit, care a constatat că lucrătorul român a suferit răni foarte grave, a cerut intervenția unui elicopter medical pentru a transporta pacientul de urgență la spitalul Torrette din Ancona.

La locul dramaticului accident au intervenit și agenții de la Polizia di Stato și cei de la Polizia Municipale pentru investigațiile de rigoare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI