Tânăr muncitor român, mort în Italia la numai 25 de ani. Strivit de un excavator

Un tânăr muncitor român, în vârstă de numai 25 de ani, a fost găsit strivit în dimineața zilei de marți, 22 august 2023, între coșul unui excavator și un zid de piatră.

1200-202308222056
Imagine de la locul tragediei. Sursă foto: meridionews.it.

Tragedia s-a petrecut într-un șantier situat între localitățile Viagrande și Aci Sant’Antonio, provincia italiană Catania din Sicilia, conform informațiilor furnizate de MeridioNews.

Imediat după primirea apelului către numărul unic de urgențe, la fața locului au intervenit carabinierii din Acireale, echipajul de pompieri și serviciul medical de urgență.

Din nefericire însă, în ciuda eforturilor depuse, viața muncitorului român nu a putut fi salvată.

Circumstanțele exacte ale dramaticului eveniment rămân încă neclare și urmează să fie stabilite cu exactitate de oamenii legii, dar primele investigații indică faptul că ar fi vorba de un accident la locul de muncă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Potrivit martorilor de la fața locului, tânărul de 25 de ani ar fi fost singurul care manevra utilajul mecanic la momentul incidentului.

În contextul investigației, magistratul de serviciu și medicul legist s-au deplasat la locul tragediei.

Departamentul științific al carabinierilor a fost, de asemenea, mobilizat pentru a contribui la elucidarea circumstanțelor accidentului.