Tânăr născut în țara noastră și adoptat în Italia: „Ajutați-mă să îmi cunosc rădăcinile!”

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, născut la Sfântu Gheorghe, județul Harghita, și dat de mic spre adopție, face un apel din Italia către cei care l-ar putea ajuta să își găsească părinții biologici.

În anunțul său, publicat pe pagina The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României el precizează: „Ca la orice copil adoptat ceva lipsește din trecutul meu. De aceea apelez la această pagină și la voi toți, oameni minunați, să mă ajutați să îmi cunosc rădăcinile să știu dacă mai am frați sau surori.”

Se numea la naștere Karacsony Benedeck și s-a născut la data de 5 ianuarie 1997. Cunoaște numele părinților săi, Karacsony Benedeck și Hadnagy Monika, dar mai mult de atât nu are nicio informație.

A fost adoptat la vârsta de 2 anișori de la Casa de copii din Sânmartin, județul Harghita, „de o familie minunată cărora îi datorez tot ceea ce sunt astăzi, dar ca orice copil adoptat îmi lipsește ceva din trecutul meu”, a mărturisit el.

Cine are informații care l-ar putea ajuta este rugat să se adreseze administratorilor paginii menționate mai sus. Redăm anunțul în întregime, al tânărului adoptat din țara noastră:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„SALUTĂRI DIN ITALIA
Numele meu la naștere a fost KARACSONY BENEDEK și sunt născut pe data de 05.01.1997 în SFÂNTUL GHEORGHE județul COVASNA.
Numele părinților mei biologici este KARACSONY BENEDEK și HADNAGY MONIKA.
Am fost adoptat la vârsta de 2 anișori de la casa de copii din SANMARTIN HARGHITA de o familie minunată cărora le datorez totul pentru ceea ce sunt astăzi, dar ca orice copil adoptat lipsește ceva din trecutul meu.
De aceea apelez la această pagină și la voi toți oameni minunați să mă ajutați să îmi cunosc rădăcinile să știu dacă mai am frați sau surori. Va rog să DISTRIBUIȚI anunțul meu în speranța că îmi voi vedea visul împlinit și orice informație aveți vă rog să lăsați un mesaj privat acestei pagini.
Vă mulțumesc tuturor anticipat!

Karacsony Benedeck, 26 de ani, născut în România, la Sfântul Gheorghe și adoptat la numai 2 anișori. Cine are informații despre părinții lui biologici este rugat să se adreseze paginii: The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României
Distribuie acest articol