Tânăr român arestat în Italia după ce a fost prins în flagrant când vindea droguri

Carabinierii din Catania știau de ceva timp că făcea trafic de droguri, dar așteptau să-l prindă în flagrant, iar asta s-a și întâmplat în cursul nopții de miercuri spre joi, 31 octombrie 2019.

La numai 25 de ani, Gheorghe Laurențiu Truscă a devenit un traficant de droguri binecunoscut în localitatea italiană menționată mai sus și câștiga o mulțime de bani din vânzarea substanțelor stupefiante. Dar cum se întâmplă mai mereu cu cei care aleg să trăiască în ilegalitate, avea să fie prins și arestat.

Urmărit fiind de carabinieri de ceva timp, fiindcă știau cu ce se ocupă și știau că mai devreme sau mai târziu îl vor prinde în flagrant, Truscă a fost văzut de aceștia în cursul nopții trecute când plasa ceva către doi băieți. Ulterior, militarii i-au oprit pe cei doi tineri și au găsit asupra lor două doze de cocaină pe care le-au cumpărat de la traficantul român.

Truscă a fost blocat apoi de carabinieri și pus sub arest la domiciliu, în așteptarea unei hotărâri din partea unui judecător cu privire la faptele sale, precizează Catania Today.

Gheorghe Laurențiu Truscă, 25 de ani, Foto: Catania Today