Tânăr român bătut în Italia de tatăl iubitei sale: „Această relație trebuie să ia sfârșit”

În centrul istoric al localității Palma di Montechiaro din Sicilia a izbucnit o altercație violentă între membrii a două familii române, care s-a sfârșit cu cinci persoane arestate, dintre care două rănite în urma scandalului.

Confruntarea s-a declanșat din cauza unei relații nedorite între un tânăr român de 27 de ani, rezident în Canicattì, și fiica unui conațional în vârstă de 41 de ani, care locuiește în Palma di Montechiaro, relatează Agrigento Notizie.

Tatăl fetei nu era de acord cu relația dintre fiica sa și tânărul de 27 de ani. „Această relație trebuie să ia sfârșit”, a decretat tatăl fetei și l-a atacat pe pretendentul care venise însoțit de o rudă la Palma di Montechiaro.

Lupta corp la corp a escaladat rapid și dacă nu interveneau rapid carabinierii totul ar fi riscat să se transforme într-o adevărată tragedie.

Militarii care au ajuns la fața locului după ce au fost avertizați printr-un apel la 112, au găsit la cei implicați în bătaie două cuțite, dintre care unul cu lama ruptă și o tigae grea de fontă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cei doi răniți în urma bătăii sunt tânărul de 27 de ani, care a suferit multiple fracturi la nas și mandibulă, necesitând aproximativ 30 de zile pentru vindecare, și un tânăr de 20 de ani, ruda bărbatului de 41 de ani, care a suferit răni ce vor necesita șapte zile de recuperare.

Cei cinci români implicați în altercație au fost arestați și plasați în arest la domiciliu, în așteptarea audierii de convalidare.

Printre cei arestați se numără tânărul de 20 de ani rănit, un alt membru al familiei sale în vârstă de 45 de ani, și tatăl fetei.

De partea adversă, au fost arestați tânărul de 27 de ani din Canicattì și un membru al familiei sale, în vârstă de 38 de ani. Unii dintre ei au desemnat deja un avocat, Santo Lucia, pentru apărare.

@rotalianul