Tânăr român de 33 de ani din Italia, mort în urma unui grav accident rutier

Accident fatal în seara zilei de ieri, 8 octombrie 2018, în localitatea italiană Argelato, provincia Bologna, unde un șofer român și-a pierdut viața după ce a pierdut controlul volanului și a derapat în afara carosabilului.

Conaționalul nostru, în vârstă de 33 de ani și rezident în localitatea San Giorgio di Piano, se afla la volanul unui automobil BMW 320, iar alături de el, în mașină, se mai afla un cetățean marocan de 31 de ani, rezident în localitatea Cento. Tragicul accident a avut loc în jurul orei 21:20, pe via della Costituzione din localitatea menționată mai sus, precizează ziarul local Bologna Today.

Din primele relatări reiese că bărbatul român a pierdut controlul volanului și a ieșit cu automobilul de pe carosabil, răsturnându-se pe câmp. Șoferul a fost aruncat afară din interiorul mașinii prin trapa panoramică și a decedat pe loc, mai scrie sursa citată.

Automobilul conaționalului nostru decedat

Pasagerul de naționalitate marocană a scăpat cu viață, dar se află internat în stare foarte gravă la spitalul Maggiore din Bologna. Dinamica accidentului este anchetată acum în întregime de către Carabinierii de la Unitatea din San Giorgio di Piano care au intervenit la fața locului imediat după tragedie.

Distribuie acest articol