Tânăr român din Italia accidentat grav de o mașină pe trecerea de pietoni. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Un cetățean român în vârstă de 25 de ani a ajuns în stare foarte gravă la spital după ce a fost accidentat în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, 11 iunie 2022, pe o stradă din orașul italian Genova situat în regiunea Liguria.

Accidentul, informează site-ul primocanale.it, s-a petrecut în jurul orei 04:00 pe via Buozzi din orașul menționat mai sus. Tânărul român traversa strada pe trecerea de pietoni la acea oră când un autoturism BMW de culoare închisă l-a lovit în plin, provocându-i răni foarte grave.

Șoferul mașinii, un bărbat de 33 de ani, nu s-a oprit însă pentru a-i acorda primul ajutor conaționalului nostru, ci și-a continuat drumul, dar o prostituată care se afla în zonă la momentul accidentului a fost martoră la cele întâmplate.

Femeia i-a ajutat astfel pe polițiștii interveniți la fața locului să identifice autoturismul implicat în accident și, după numai un sfert de oră, șoferul a fost blocat de forțele de ordine. Potrivit publicației locale Genova Quotidiana, bărbatul de 33 de ani a fost supus testului cu etilometrul și a rezultat pozitiv pentru substanțe alcoolice.

Între timp, românul de 25 de ani accidentat pe trecerea de pietoni a fost transportat la spitalul San Martino din Genova unde a fost internat în stare gravă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI