Tânăr român din Italia accidentat mortal în timp ce traversa autostrada pe jos după o ceartă cu colegii săi

Un tânăr de naționalitate română, în vârstă de numai 27 de ani, și-a pierdut viața în această dimineață de luni, 14 iunie 2021, după ce a fost accidentat de un microbuz pe autostrada A1, în dreptul localității Mignano Monte Lungo, provincia Caserta din Campania.

Din primele informații reiese că tânărul român a avut o ceartă cu colegii săi și a decis astfel să plece pe jos, de-a lungul autostrăzii, iar la un moment dat a încercat să traverseze benzile și a fost lovit din plin de un autovehicul.

Potrivit celor relatate pe site-ul televiziunii locale Teleuniverso, bărbatul de 27 de ani se îndrepta cu mașina spre Agrigento, pe autostrada A1, împreună cu alți conaționali.

În jurul orei 04:30 din această dimineață s-au oprit în zona de serviciu Castrocielo pentru a alimenta autovehiculul cu combustibil și între el și ceilalți români s-a iscat o ceartă.

Tânărul de 27 de ani a decis astfel să-și continue drumul pe jos, în ciuda faptului că se afla pe o autostradă, și după ce a mers o bucată de drum pe marginea carosabilului, a decis să traverseze arterele.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În acel moment, însă, se apropia un microbuz plin cu muncitori originari din Napoli, iar șoferul nu a reușit să-l evite pe conaționalul nostru și l-a lovit din plin.

Același șofer a sunat apoi la 112 și a solicitat ajutor medical pentru bărbatul român, dar paramedicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Rănile suferite în urma impactului i-au fost fatale și a murit pe loc.

Agenții de poliție de la subsecția din Cassino au intervenit și ei la locul tragediei și i-au interogat atât pe muncitorii aflați în microbuzul implicat în accident, cât și pe ceilalți români cu care victima a călătorit în mașină până la zona de serviciu Castrocielo, pentru a stabili dinamica exactă a accidentului.