Tânăr român din Italia condamnat la închisoare pentru proxenetism. Costinel obliga o conațională să se prostitueze pentru el

Un tânăr cetățean român din Italia, acuzat că a obligat o conațională să se prostitueze și să întrețină relații intime cu el, a fost condamnat la sfârșitul săptămânii trecute la ani grei de închisoare pentru faptele sale. Procurorul le-a cerut judecătorilor o pedeapsă mult mai aspră însă.

Costinel Mazăre, în vârstă de numai 22 de ani, se află acum în închisoare și acolo va sta până va împlini 28 de ani, după ce judecătorii Curții de Apel din Chieti, din regiunea Abruzzo, l-au condamnat la închisoare pentru proxenetism și alte fapte grave în dauna unei conaționale.

Potrivit publicației locale Rete 8, tânărul român a transformat victima în sclava sa personală, obligând-o să-și vândă corpul pentru el și luându-i toți banii proveniți din această activitate. Mai mult, Mazăre o obliga pe femeie să întrețină și raporturi intime cu el, sub efectul amenințărilor.

Parchetul din Chieti le-a solicitat judecătorilor de la Curtea de Apel să-l condamne pe inculpat la 11 ani de închisoare, dar în final acesta a primit o sentință de 6 ani cu executare.

Magistrații au considerat unele circumstanțe ca fiind atenuante pentru poziția tânărului, de aceea pedeapsa a fost redusă la aproape jumătate față de cea propusă de procuror.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Peste 90 de zile vor fi publicate și motivațiile judecătorilor care au dus la această sentință, mai precizează sursa citată.

Distribuie acest articol