Tânăr român din Italia împiedică un furt dintr-o mașină. Polițiștii îl denunță și pe el împreună cu hoții

Un tânăr român din Italia, în vârstă de 25 de ani, a împiedicat în după-amiaza zilei de sâmbătă, 2 ianuarie 2021, un furt pus la cale de alți trei tineri, dar la sosirea polițiștilor s-a trezit și el denunțat pentru deținerea ilegală a unei arme albe.

Potrivit publicației locale Trieste Prima, bărbatul român i-a surprins pe cei trei hoți în timp ce încercau să forțeze portiera unui autoturism parcat pe via Carducci din localitate, cu scopul de a fura obiecte de valoare din aceasta. La vederea tânărului de 25 de ani, infractorii l-au împins și au încercat să fugă, dar conaționalul nostru a reușit să-i oprească lovindu-i cu un cablu industrial.

La fața locului a intervenit în scurt timp o patrulă de poliție care i-a blocat pe hoți și i-a identificat ca fiind doi bărbați în vârstă de 19 și 20 de ani, originari din Kosovo, precum și o tânără de origine sârbă în vârstă de 18 ani. Asupra fetei, polițiștii din Trieste au găsit și un telefon mobil care nu-i aparținea, aceasta fiind denunțată și pentru deținere ilegală de bunuri furate, pe lângă tentativa de furt pentru care au fost denunțați și complicii ei.

Nici tânărul român nu a scăpat de denunț însă, mai precizează publicația italiană, în ciuda faptului că a împiedicat un furt și a dat pe mâna forțelor de ordine trei infractori. Acesta a fost denunțat de polițiști pentru deținerea ilegală a unei arme albe (cablul industrial).