Tânăr român din Italia, mort în drum spre iubita sa. Scuterul său a fost lovit de un autoturism

Un tânăr român de numai 17 ani a murit în seara de marți, 6 decembrie, în urma unui grav accident petrecut la Caravaggio, localitate din provincia Bergamo (Lombardia), informează Corriere della Sera.

Se numea Alin Marin Constantin Varna și locuia împreună cu familia în localitatea menționată.

Aseară, în jurul orei 22:00, se deplasa la bordul unui scuter pe șoseaua numită Padana Superiore.

Băiatul se ducea spre casa iubitei sale, când pe porțiunea de stradă spre Mozzanica s-a ciocnit frontal cu un autoturism Fiat Punto.

Scuterul pe care și-a pierdut viața Alin Marin Constantin Varna. Sursa foto: Eco di Bergamo

Autoturismul se angajase într-o depășire fără să se asigure corespunzător și a intrat în scuterul pe care se afla tânărul nostru conațional.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Autoturismul Fiat Punto implicat în accidentul în care și-a pierdut viața Alin Marin Constantin Varna. Sursa foto: Prima Treviglio

La locul accidentului a sosit de urgență personalul sanitar de la 118, dar viața băiatului nu a mai putut fi salvată. Alin a decedat în urma rănilor grave suferite în urma impactului.

Imagine de la locul accidentului în care și-a pierdut viața Alin Marin Constantin Varna. Sursa foto: Prima Treviglio

La fața locului au sosit apoi membrii familiei și mulți dintre prietenii săi, inclusiv cei cu care își petrecuse ziua urmărind meciurile Cupei Mondiale și servise cina într-un fast-food. După meci băiatul s-a urcat pe scuter să se ducă la iubita sa, dar din nefericire nu a mai ajuns.