Tânăr român din Italia mort în urma unui tragic accident de muncă. Trunchiul unui copac a căzut peste el

Tragedia s-a petrecut astăzi, 28 aprilie 2021, într-o pădure din provincia autonomă Trento, unde un tânăr român și-a pierdut viața în urma unui accident de muncă.

Conaționalul nostru avea numai 30 de ani și lucra la pădure pentru o firmă din provincia autonomă Bolzano-Alto Adige, informează publicația locală La Voce del Trentino.

Din primele informații reiese că totul s-a petrecut în jurul orei 17:00 din după-amiaza de astăzi când muncitorul român era implicat în tăierea unui copac într-o pădure din apropierea localității Cavalese.

După ce a tăiat arborele, nu a reușit să se îndepărteze de el la timp, iar trunchiul acestuia s-a prăbușit peste el, provocându-i răni foarte grave.

Colegii săi au sunat imediat la 112 pentru a solicita ajutor, iar un elicopter a decolat imediat de la baza din localitatea Mattarello pentru a-l transporta pe conaționalul nostru la spital.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Când a sosit la fața locului, personalul medical a găsit victima în stop cardiac și a încercat timp îndelungat să-l resuscite. Din nefericire, după mai multe tentative de a-i salva viața, paramedicii au fost nevoiți să constate decesul.

La locul tragediei au intervenit, de asemenea, și carabinierii din Cavalese, însoțiți de inspectorii de la UOPSAL (Unità Operativa Prevenzione e Sicurezza negli Ambienti di Lavoro), pentru investigațiile de rigoare.

@rotalianul