Tânăr român din Italia mulțumește unui carabinier care i-a salvat viața: „Ai fost îngerul meu păzitor”

Un tânăr de origine română în vârstă de 31 de ani, care locuiește de mulți ani împreună cu familia la Alta Valmarecchia (regiunea Emilia Romagna), a trecut prin clipe de coșmar după ce mașina la volanul căreia se afla a ars în întregime. Șoferul a fost salvat la timp de un carabinier care a observat și l-a atenționat că din spatele autoturismului ieșeau flăcări. La scurt timp după ce bărbatul a coborât din autoturism, acesta a ars în întregime. „Ar fi putut avea loc o tragedie, acest om mi-a salvat viața”, a afirmat bărbatul de la volan citat de publicația Alta Rimini.

Își conducea liniștit autoturismul Mercedes pe via Galli, din Novafeltria, fără să-și dea seama ce se întâmplă, când atenția i-a fost atrasă de un cetățean, un carabinier în afara serviciului, care gesticula și striga la el să se oprească imediat. Carabinierul observase de fapt flăcările care ieșeau prin partea inferioară a mașinii.

Șoferul a oprit și a părăsit imediat automobilul, iar mașina a fost cuprinsă la scurt timp de flăcări, arzând în întregime. O tragedie evitată, o viață care a fost salvată: „Nici măcar numele acestei persoane nu-l știu care practic mi-a salvat viața – a spus tânărul șofer – dar dacă nu era ajutorul său neprețuit totul s-ar fi putut termina dramatic.”

„Mulțumesc sincer acestui Înger Păzitor care mi-a salvat viața”, a mai adăugat bărbatul român, conform sursei citate.