Un tânăr român din Italia se zbate între viață și moarte după ce a fost găsit aproape mort într-un șanț

Un tânăr de origine română, în vârstă de 20 de ani și cu cetățenie italiană, a fost găsit aproape mort într-un șanț de pe via Pertini din localitatea Gualdo Tadino, provincia Perugia din Umbria, în cursul dimineții de miercuri, 18 ianuarie 2023.

Potrivit ziarului La Nazione, conaționalul nostru se află internat acum într-un spital din Perugia și se zbate între viață și moarte.

Tânărul român a fost găsit de un trecător într-un șanț, în jurul orei 11:30 de miercuri. Era inconștient și în stare de hipotermie, iar corpul său era aproape ascuns de vegetația din șanț și nu se știe de cât timp zăcea acolo.

O ambulanță a intervenit urgent la fața locului și l-a transportat pe băiatul de 20 de ani la spitalul Santa Maria della Misericordia din Perugia unde ulterior a fost internat în stare critică în secția de Terapie Intensivă.

Carabinierii din Gualdo Tadino au deschis apoi o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care victima a ajuns în acel șanț. Cea mai probabilă pistă până la această oră pentru ei a devenit cea a unui accident rutier.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Anchetatorii au suspiciunea, așadar, că tânărul de origine română a fost lovit de un autoturism, corpul său fiind proiectat astfel în șanț. Șoferul ar fi fugit apoi de la fața locului, fără a acorda primul ajutor victimei, cred carabinierii.

În zona respectivă sunt prezente două centre comerciale, iar anchetatorii speră să poată reconstrui dinamica celor întâmplate analizând imaginile înregistrate de camerele video de supraveghere.

Se speră totuși că românul de 20 de ani se va trezi în curând și va oferi mai multe detalii cu privire la acest episod.

Distribuie acest articol