Un tânăr român din Italia și-a pierdut iubita italiancă într-un tragic accident rutier. Lucrezia avea numai 21 de ani

O tânără italiancă și-a pierdut viața în urma unui tragic accident rutier petrecut în seara zilei de marți, 20 octombrie 2020, pe strada provincială 85, între localitățile Scandolara Ravara și Motta Baluffi din provincia Cremona. În mașină cu victima se afla și iubitul ei, un cetățean român, care a scăpat cu răni fizice de gravitate medie, dar cu răni sufletești foarte grave care-l vor marca pe viață.

Tânărul român și iubita sa. Foto: Facebook/profil public

Era circa ora 19:45 când Lucrezia Minnilli, în vârstă de 21 de ani și iubitul ei, P.O., un tânăr de origine română din județul Iași, care urmează să împlinească 24 de ani peste trei zile, circulau la bordul unui autoturism Toyota Yaris pe strada menționată mai sus. La un moment dat, reiese din primele relatări ale autorităților locale, un porc mistreț a ieșit în fața mașinii care era condusă de fata italiancă.

Porcul mistreț care a ieșit în calea mașinii. Foto: Corriere.it

Fata a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat în afara carosabilului și a ajuns pe un câmp. Atât Lucrezia, cât și conaționalul nostru, au fost aruncați din autoturism din cauza răsturnării și s-au ales cu diferite răni, cele mai grave fiind suferite de tânăra de 21 de ani.

Mașina a aterizat pe un câmp, iar Lucrezia și iubitul ei au fost aruncați din autovehicul. Foto: Corriere.it

Tânărul român, care nu și-a pierdut conștiința deloc, a avut puterea să iasă din nou în stradă și să ceară ajutorul celorlalți participanți la trafic. La fața locului au fost solicitate două ambulanțe, precum și un elicopter medical care a transportat-o apoi pe tânăra italiancă la spitalul Maggiore din Cremona, în stare foarte gravă.

La locul accidentului a fost solicitat un elicopter medical pentru a transporta tânăra victimă la spital. Foto: corriere.it

În cursul nopții de marți spre miercuri, 21 octombrie, Lucrezia a decedat din cauza rănilor provocate de dramaticul accident rutier. P.O., iubitul ei, a fost transportat cu ambulanța, după accident, la spitalul din Parma, iar starea sa de sănătate este stabilă. Va fi nevoit să lupte, însă, cu durerea provocată de decesul iubitei sale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Lucrezia Minnilli, 21 de ani, decedată în urma accidentului rutier petrecut marți seara. Foto: Facebook/profil public
Distribuie acest articol