Un tânăr român din Italia și-a pierdut viața la locul de muncă. Alexandru era tatăl unei fetițe de 6 ani

Un tânăr român în vârstă de 28 de ani, originar din Bacău, și-a pierdut viața în Italia, în timp ce se afla la muncă, în pădurile din zona Cairo, localitatea Camponuovo (Savona), într-o zonă inaccesibilă unde salvatorii nu au putut ajunge decât pe jos.

Alexandru Tancău era rezident la Viterbo (Lazio), dar de un an locuia la Mallare, în provincia Savona. Acasă avea o fetiță în vârstă de 6 anișori, care acum va fi nevoită să crească fără tată. Miercuri, 4 noiembrie, în jurul orei 15:00, bărbatul român lucra la pădure când trunchiul mare al unui copac a căzut peste el și l-a zdrobit. Au fost chemate imediat ajutoare, la fața locului au ajuns pompierii, carabinierii și personalul medical de la 118. Viața tânărului român nu a mai putut fi însă salvată, până la sosirea elicopterului care urma să-l ducă la spital Alexandru a decedat.

Autoritățile italiene fac cercetări pentru a stabili cu exactitate dinamica accidentului. Rudele tânărului român se organizează în aceste zile pentru a duce în țară trupul neînsuflețit.

Pe pagina Facebook a lui Alexandru Tancău, prietenii și apropiații au scris nenumărate mesaje de condoleanțe prin care își exprimă regretele pentru moartea tânărului tată român:

„Ai fost un suflet minunat cumnate, Dumnezeu să te odihnească în pace! Vei ramâne veșnic în inimile noastre cumnate. Este de necrezut!”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Ai plecat dintre noi prea devreme prietene, vei rămâne mereu în amintirea noastră!”

„Dumnezeu să te ierte, Alexandru Tancău!”

@rotalianul