Tânăr român din Italia tăiat la gât de un prieten italian după o ceartă din motive banale

S-a întâmplat în localitatea italiană Santa Cesarea Terme din provincia Lecce unde trei tineri rezidenți din Roma, un român și doi italieni, se aflau în vacanță, într-o casă închiriată. În urma unor discuții aprinse iscate din motive banale și care au degenerat imediat în violență, unul dintre cei doi italieni l-a tăiat cu un cuțit de tip briceag pe conaționalul nostru, provocându-i o rană gravă la gât.

Cearta a început între doi dintre cei trei tineri, un român de 26 de ani și un italian de 22 de ani, ambii sub efectul substanțelor alcoolice și stupefiante, relatează Roma Today. Când spiritele s-au încins prea tare, s-a trecut la violență fizică din partea italianului, care a scos un briceag și i-a provocat tânărului român o tăietură la nivelul gâtului.

Au fost alertate autoritățile și chemată o ambulanță la fața locului imediat, iar conaționalul nostru a fost transportat la spitalul Vito Fazzi din Lecce unde medicii i-au dat 20 de zile de recuperare medicală pentru rana suferită.

Tânărul italian a fost denunțat apoi în stare de libertate pentru port abuziv de armă albă și leziuni personale agravant, în timp ce pentru uz de substanțe stupefiante au fost denunțați toți trei tinerii, după ce carabinierii au găsit în locuința lor 1 gram de marijuana.