Român dispărut în drum spre Italia. „A plecat la muncă, dar nu știm dacă a ajuns și ce s-a întâmplat cu el”

UPDATE: Tânărul român a fost găsit, este în stare bună de sănătate și a luat legătura cu familia. Mulțumim tuturor persoanelor care au distribuit anunțul dispariției sale.

Un cetățean român în vârstă de 29 de ani este dat dispărut de familie după ce a plecat spre Italia și nu a mai dat niciun semn de viață de aproximativ zece zile.

Alecu Ionuț Mădălin a plecat sâmbătă, 22 ianuarie din Pitești spre Verona pentru a lucra în construcții.

Alecu Ionuț Mădălin, 29 de ani, dispărut în drum spre Italia. Cine l-a văzut este rugat să sune la 112 sau la 0040/771231729

Ultima dată a vorbit la telefon cu concubina lui, când se afla la Arad, în drum spre Italia. I-a spus că va trebui să schimbe microbuzul, că va ieși curând din țară și probabil nu o va mai putea suna.

Sunt însă aproape două săptămâni de când Ionuț Mădălin Alecu nu a mai sunat pe nimeni din familie, iar rudele sunt foarte îngrijorate. Telefonul său rezultă închis, iar pe rețelele de socializare nu a mai fost activ.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Nu-i stă în fire să nu vorbească cu noi atât de mult timp. Ni se pare imposibil să nu ne sune pe mine sau pe fata cu care avea o relație”, ne-a spus Ana-Maria, sora bărbatului român dat dispărut.

Nu sunt informații exacte dacă tânărul a ajuns în cele din urmă la Verona sau a ales o altă destinație

„Ne-a spus că a vorbit cu cineva pentru un contract de muncă în construcții, la Verona și că va avea asigurată cazarea. Bani nu prea avea la el”, ne-a mai spus Ana-Maria.

Rudele au depus la Poliția Română o plângere privind dispariția tânărului. Polițiștii români au efectuat verificările necesare și urmează ca Alecu Ionuț Mădălin să fie căutat și la nivel internațional.

Cine are informații despre unde s-ar putea afla este rugat să sune la 112 sau la 0040/771231729.

Distribuie acest articol