Tânăr român dispărut în Italia. Căutat cu drone, câini și elicoptere

Un tânăr român în vârstă de 26 de ani este dat dispărut în Italia de joi, 28 martie. Adrian Nicu Prună este rezident în Faleria, provicnia Viterbo, regiunea Lazio. El a ieșit să cumpere pâine și de atunci nu se mai știe nimic de el.

Căutările au început în după-amiaza zilei de joi, 28 martie, moment în care părinții lui Adrian Pruna au raportat dispariția, informează Tuscia web.

Tânărul a plecat de acasă pentru a face cumpărături. „Mă duc să cumpăr pâine”, le-ar fi spus el părinților și a ieșit din casă, fără telefonul mobil. Se știe însă că la brutărie nu a mai ajuns.

La momentul dispariției, Adrian era îmbrăcat cu o vestă albastră, un hanorac verde și un trening gri deschis.

photo_2024-03-29_13-45-53
Adrian Nicu Prună, 26 de ani, dispărut în Italia. Sursa foto. Tuscia web

Operațiunile de căutare continuă și astăzi, după o pauză pe timpul nopții, implicând o mobilizare amplă a resurselor, inclusiv utilizarea câinilor molecolari și sprijinul voluntarilor asociației naționale a pompierilor, echipați cu drone.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Zona de căutare a fost, de asemenea, survolată de elicoptere ale serviciului de pompieri, iar echipele la sol au fost sprijinite de unități specializate în topografia aplicată în misiuni de salvare, inclusiv o echipă de la departamentul de pompieri Civita Castellana.