Tânăr român dispărut în Italia de 13 ani. A plecat la o întâlnire cu o fată și nu s-a mai întors acasă

Alexandru Florin Bălănescu, un tânăr de 22 de ani originar din România, care trăia în Italia de mai mulți ani, a dispărut în mod misterios duminică, 6 martie 2011. De atunci, nu se mai știe nimic de el.

„În seara asta ies cu o fată”, le-a spus el celor de acasă, apoi a dispărut fără urmă.

„Are cineva vreo informație utilă? Cu cine trebuia să se întâlnească?”, se întreabă cei de la emisiunea Chi l’ha visto astăzi, după 13 ani de la dispariția sa.

Captură de ecran 2024-03-06 212607

Alexandru lucra ca zidar și era cazat la o familie de români în Albano Laziale, aproape de Roma.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În ziua dispariției, el a plecat de acasă luându-și telefonul mobil și documentele, menționând că are o întâlnire cu o fată.

Ultima dată a fost văzut în apropierea unui bar situat nu departe de locuința sa. De atunci, nu s-a mai știut nimic despre el.

Mama lui Alexandru a încercat disperată să dea de urma fiului ei, trimițându-i mesaje și încercând să-l sune, dar telefonul său a rămas constant închis.

Tânărul este descris ca având o înălțime de 175 cm, ochi și păr căprui, și este recunoscut după două cicatrici distinctive – una pe mâna dreaptă și alta pe piciorul drept.

De asemenea, se știe că era fumător.

Dispariția tânărului român a stârnit îngrijorare și mister, dat fiind că nu există piste clare sau motive aparente pentru dispariția sa subită.