Tânăr român, dispărut în Italia de un an și jumătate. Mama bolnavă îl așteaptă acasă

Porțan Vlad Ionuț are 34 de ani și este originar din localitatea Marghita, județul Bihor. În urmă cu circa 7 ani, el a plecat la muncă în Marea Britanie și lucra ca șofer la o firmă de curierat din localitatea Bridgewater din Anglia.

Vlad Portan 1
Porțan Vlad Ionuț, 24 de ani, dispărut în Italia din octombrie 2022. Sursă foto: profil public Facebook.

Familia lui Vlad a vorbit ultima dată cu el la data 6 octombrie 2022, iar de atunci nu a mai reușit să-l contacteze.

Rudele au aflat între timp că tânărul român ar fi părăsit Marea Britanie încă din anul 2020, și s-ar fi mutat în Italia.

În ciuda faptului că bărbatul vorbea zilnic la telefon cu mama lui, el nu i-a spus niciodată că se afla în Italia. Rudele lui au dedus acest fapt ulterior, văzând numărul de telefon cu prefixul 0039.

Familia tânărului susține că acesta s-ar fi împrietenit în Anglia cu un conațional dubios din județul Gorj și ar fi plecat cu el în localitatea italiană Casarano din provincia Lecce, în regiunea Puglia, unde se afla mama bărbatului gorjean.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mama lui Vlad a apelat la ajutorul unui avocat pentru a depune plângere la carabinieri, precum și pentru a sesiza Ambasadele României din Italia și Marea Britanie cu privire la dispariția bărbatului.

Vlad Portan 3
Porțan Vlad Ionuț, 34 de ani. Sursă foto: profil public Facebook.

Din nefericire, nici autoritățile italiene și nici cele italiene nu i-au dat niciun răspuns femeii românce până la această oră.

Între timp, mama conaționalului nostru a suferit o operație pe creier, iar starea ei de sănătate s-a înrăutățit și ar vrea să-și vadă fiul cât mai repede.

Conform descrierii făcute de o rudă, Porțan Ionuț Vlad are o înălțime între 1,77 și 1,80 metri, aproximativ 75 de kilograme, ochi căprui și păr negru tuns scurt. Nu are cicatrici, alunițe sau tatuaje vizibile.

- Continuarea după publicitate -

Oricine are informații cu privire la locația lui este rugat să sune imediat la 112.

@rotalianul