Tânăr român, frizer de succes în Italia: „Dedic muncii mele tot entuziasmul și pasiunea de care sunt în stare”

Adrian Chirilescul, un tânăr „hair stylist” italo-român, în vârstă de 28 de ani, are o povestea de succes într-o industrie care combină arta cu practica de zi cu zi. Cu o mare pasiune pentru frizerie, el și-a deschis propriul salon, numit „Hair Styilist, Barber Shop”, în Piazza Santa Marta, nr. 7, din Ivrea.

Adrian a ajuns în Italia cu 20 de ani în urmă, împreună cu familia sa, relatează publicația La Sentinella.

Salonul de frizerie l-a deschis în aprilie 2022, după ce a câștigat experiență prin intermediul unui stagiu și colaborând cu alte saloane din Ivrea.

photo_2023-07-18_21-45-05

Și-a perfecționat abilitățile și la „Accademia per acconciatori” (Academia pentru coafori) din Città di Castello, provincia Arezzo, unde a frecventat cursuri de teorie și practică timp de trei ani.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Recent, a primit cupoane pentru concursul „Mister Commercio 2023”:

„Acestea reprezintă o recunoaștere importantă pentru mine, având în vedere că dedic întregul meu entuziasm și multă pasiune pentru munca mea”, a declarat Adrian.

Adrian își arată respectul și atenția pentru clienții săi, ascultându-i cu atenție și oferindu-le o experiență 100% personalizată în salonul său renovat.

Salonul a fost înainte o altă afacere de frizerie, dar tânărul a schimbat și modernizat complet spațiul, pentru a oferi un nou stil și un mediu modern.

Cupoanele de concurs la „Mister Commercio 2023” au recompensat eforturile lui Adrian:  „Aceasta înseamnă că în primul meu an de muncă independentă, m-am făcut cunoscut în oraș și am atras un număr bun de clienți, cu rezultate satisfăcătoare și din punct de vedere economic”, a subliniat el.

După ce a primit notificări de la clienți, Adrian este acum decis să mărească numărul de cupoane de concurs.

Cu toate acestea, deși a înțeles mecanismul de colectare a voturilor, el este conștient că nu va fi ușor să câștige premiul final – o croazieră și titlul de Mister Commercio 2023.

Cu toate acestea, tânărul frizer și-a exprimat dorința de a continua să-și îmbunătățească serviciile și de a spori și mai mult succesul său.

- Continuarea după publicitate -

Concursului „Lady e Mister commercio”, găzduit de publicația La Sentinella del Canavese, este o competiție dedicată comercianților, care va dura până pe 7 octombrie viitor.

Câștigătorii concursului vor primi fiecare o croazieră cu Costa Crociere pentru două persoane (în valoare de 2.500 de euro).

@rotalianul