Tânăr român mort în Italia după patru zile de luptă între viață și moarte. Suferise un accident cu trotineta

Un tânăr în vârstă de 33 de ani de origine română a decedat în urma unei căzături severe de pe trotineta sa în localitatea italiană Piacenza, provincia cu același nume din Emilia-Romagna.

Accidentul a avut loc sâmbătă, 20 mai 2023. Bărbatul se deplasa pe Viale Dante cu trotineta când, probabil din cauza asfaltului alunecos din urma ploii, a pierdut controlul vehiculului și a căzut.

Impactul cu asfaltul a fost de o violență extraordinară și i-a provocat răni foarte grave, relatează publicația locală Piacenza24.

Echipele de prim ajutor ale serviciului de urgență 118 au intervenit rapid la locul accidentului și l-au transportat pe tânărul român la secția de Terapie Intensivă a spitalului din Piacenza.

Dată fiind starea sa critică de sănătate, medicii au pregătit apoi transferul pacientului la Spitalul Maggiore din Parma, unde ar fi avut mai multe șanse să supraviețuiască.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din nefericire, tânărul nostru conațional a decedat din cauza traumatismelor grave suferite în urma căderii, după aproape patru zile de chin pe patul de spital.

Agenții de la Poliția Locală au intervenit la fața locului și au demarat cercetările de rigoare pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs dramaticul accident.